Close

2018-01-15

Assetto Corsa – GTC 2018 – Indul a szezon!

2018.Január.14-én elrajtol az Assetto Corsa GTC bajnoksága Hockenheimben. Öt autótípus 16 nevező és bízzunk, hogy benne egy izgalmas szezonkezdet. 

A GTC (Grand Touring Challenge ) bajnokság előkészületei majdnem 3 hónapot vettek igénybe, amire minden a helyére került.  Köszönjük áldozatos munkáját a fizikával Fiatal Zoltánnak, alias FZ aki nélkül ez a bajnokság sosem jöhetett volna létre. Hat pályán 60. perces futamokon és 15 perces időmérőkön feszülnek egymásnak a pilóták az elkövetkezendő 2,5 hónapban. Kivételes bajnokságok egyike, ahol a szervezők nem hirdettek csapatversenyt csak egyéni bajnokságot.

Köszönjük a bizalmat a nevezett pilótáknak, akiktől rengeteg támogatást és pozitív visszajelzést kaptunk az elmúlt pár hétben. A nevezettek között Vida Márk, Gál Gergő, Langbein Péter Bertalan vagy Vörös Csaba neve is felbukkan, akik a mi Asseto Corsa közösségünkben teljesen új versenyzőnek számítanak. Mindezek mellet persze a régi motorosok is itt vannak, akikre mindig lehetett egy jó bajnokságban számítani. 

Kívánok mindenkinek izgalmas futamot, balesetmentes versenyzést és sok csatát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.